Wie wij zijn

 

Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van kwalitatief onderzoek. Als onderdeel van HS Brands Global verzorgen we wereldwijd uw onderzoeksvragen. Vanuit onze diverse kantoren in Europa, waaronder Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Italië, coördineren we alle opdrachten en begeleiden we u met oplossingen voor al uw onderzoeksvraagstukken.

Wat wij doen

Wij bieden innovatieve onderzoeksstrategieën om passende oplossingen te bieden voor uitdagingen op het gebied van klantbeleving. Dit doen we door het inzetten van mystery guests. Hiermee beschermen wij merken wereldwijd in sectoren zoals horeca en hotellerie, foodservice, (online) retail, automotive en meer. Met onze online rapportagemodule en een database van meer dan 1 miljoen mystery guests, auditeurs en fraudeprofessionals bedienen we enkele van 's werelds bekendste merken. We creëren draagvlak bij uw medewerkers en inspireren om samen te werken aan maximale klanttevredenheid en loyaliteit

Ons streven? Samen met onze opdrachtgevers maximale groei realiseren in de gewenste klantbeleving, en dit vervolgens duurzaam te verankeren.

 

HS Brands, klanttevredenheidsonderzoek, gastbeleving, klanttevredenheid meten, mystery guest onderzoek, mystery shopper worden.
HS Brands, klanttevredenheidsonderzoek, gastbeleving, klanttevredenheid meten, mystery guest onderzoek, mystery shopper worden.

Welke uitdaging lossen we voor jouw bedrijf op?

 

We bieden oplossingen voor een breed scala aan uitdagingen op het gebied van klantbeleving, waaronder het verbeteren van servicekwaliteit, het optimaliseren van klantinteracties, het identificeren van verbeterpunten in de customer journey, en het verhogen van klanttevredenheid en loyaliteit. Met onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring zijn wij klaar om elke uitdaging op het gebied van klantbeleving aan te gaan.

 

De klantbeleving van uw dienst of product verbeteren

Denkt u inside out of outside in? Weet u echt wat uw doelgroep ervaart of denkt u het te weten? Bij het maken van plannen, het trainen van medewerkers en teams of het realiseren van groei is het relevant om te weten wat uw gast of klant ervaart, waarom zij kiezen voor uw product of dienst en waar hun wensen liggen.

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, vul uw contactgegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

*Verplicht invullen.

Case

2theloo

Sinds 2023 werkt 2theloo samen met het team van HS Brands. HS Brands voert voor maandelijkse site-checks uit voor onze locaties bij tankstations in Nederland, België, Duitsland en Hongarije. Bij 2theloo streven we naar een toiletervaring die niet alleen functioneel is, maar ook verrassend leuk en comfortabel. HS Brands helpt ons elke maand met het realiseren van deze missie door te zorgen voor een grondige en professionele controle van onze faciliteiten middels het inzetten van site-checkers. Ze hebben een gebruiksvriendelijk systeem opgezet waarmee we snel en gemakkelijk objectieve feedback ontvangen na elke controle bij elk station, wat zeer efficiënt en van onschatbare waarde is voor het verbeteren van onze dienstverlening. Dankzij de inzichten die we krijgen, kunnen we uitdagingen direct doelgericht oppakken. We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met HS Brands.

Lees meer

Case

Keukenhof

Als Keukenhof zijn we blij met onze succesvolle samenwerking met HS Brands. Al meerdere jaren hebben we HS Brands gekozen als partner om de service- en klantgerichtheid van ons prachtige park te onderzoeken met behulp van Mystery Guests. De inzichten die we ontvangen, stellen ons in staat om tijdens het seizoen direct actie te ondernemen om te verbeteren en om onze medewerkers te complimenteren voor hun inzet. En dit doen we niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor onze partners in Keukenhof. We zijn zeer tevreden over de manier waarop we met elkaar samenwerken, hands-on, pro-actief en oplossingsgericht.

Lees meer

Case

HMSHost Schiphol Airport

Al meer dan 12 jaar werken wij ten volle tevredenheid samen met HS Brands. Dankzij de op maat gemaakte vragenlijsten, krijgen we een goed inzicht op welke manier we de gastbeleving nog verder kunnen verbeteren. De kracht van HS Brands zit vooral in de goede samenwerking. Ze anticiperen snel en pro-actief op de dynamische en soms hectische omgeving van de luchthaven Schiphol. Dankzij de prettige samenwerking, kunnen we onze concepten naar een nog hoger niveau tillen.

Lees meer